Plug & play MS3 voor elke NA & NB MX5

Deze Megasquirts zijn verkrijgbaar voor alle NA en NB MX5 en zijn volledig plug en play.  Het enige wat aan de auto moet gebeuren is het bijleggen van een vacuumleiding naar de inlaat en het installeren van een wideband lambda sensor.  Voor turbo of supercharger is het aanbevolen om ook een andere luchttemperatuur sensor te installeren.  De originele sensor reageert veel te traag.

Vermits deze MS3’s op vraag gebouwd worden is het altijd mogelijk om aanpassingen te doen voor dingen zoals sequentiële ontsteking of injectie oid.  Contacteer me gerust.

Op deze pagina vind je de installatiehandleiding alsook de bouwhandleiding voor wie de lege print koopt.  Alle Megasquirts die ik bouw hebben 4 injector drivers en 4 onsteking drivers, zelfs voor de vroegere NA’s dewelke er eigenlijk maar 2 gebruiken.  Mocht je dus sequentieel willen gaan, zijn de drivers al voorzien.  Verder zit er ook steeds boost control en launch control op.  Ook zijn er extra analoge en digitale ingangen voorzien en enkele extra uitgangen.

De prijs voor een kant en klare MS3 is 625 euro + 25 euro verzending.    
Bluetooth  OF WiFi25€ optie
Realtime Clock Module: 40€ optie (dit kost by DIYAutotune $68 + $15 installatie)
Het voordeel van een klok is dat al je bestanden bij het dataloggen de correcte tijd/datum krijgen.  Zonder gaat de interne klok van de megasquirt telkens resetten wanneer je de motor stillegt.  Al je log bestanden krijgen daardoor dezelfde datum wat het onmogelijk maakt om achteraf nog te weten welke log je op welk moment nam.  Indien je wil dataloggen is een klok dus eigenlijk onontbeerlijk.  
Knock Sensor: 50€ optie (dit kost by DIYAutotune $89 + $15 installatie)
Het voordeel van een knock sensor moet ik niet uitleggen.  De originele NB/NBFL ECU heeft er eentje, dus het is best er ook eentje te gebruiken op de Megasquirt.  De NA heeft geen knock sensor, maar je kan er eentje van een NB monteren. 
Spartan2 Wideband controller: 180€ optie. Deze komt met originele Bosch LSU 4.9 lambda sensor en plug & play kabelboom.
USB kabel: 5€ optie

Ik heb de MS3’s niet steeds op voorraad, dus indien je eentje bestelt kan het tot 3 weken duren vooraleer hij klaar is.  

Voor wie de Megasquirt graag zelf bouwt is het ook mogelijk om gewoon de lege printplaat te kopen.  De lege printplaat kost 50€ + 15€ verzending.

Contacteer me om te bestellen.

Create a website or blog at WordPress.com

Up ↑

Create your website with WordPress.com
Get started
%d bloggers like this: