Plug & play MS3 voor elke NA & NB MX5

Deze Megasquirts zijn verkrijgbaar voor alle NA en NB MX5 en zijn volledig plug en play.  Het enige wat aan de auto moet gebeuren is het bijleggen van een vacuumleiding naar de inlaat en het installeren van een wideband lambda sensor.  Voor turbo of supercharger is het aanbevolen om ook een andere luchttemperatuur sensor te installeren.  De originele sensor reageert veel te traag.

Vermits deze MS3’s op vraag gebouwd worden is het altijd mogelijk om aanpassingen te doen voor dingen zoals sequentiële ontsteking of injectie oid.  Contacteer me gerust.

Op deze pagina vind je de installatiehandleiding alsook de bouwhandleiding voor wie de lege print koopt.  Alle Megasquirts die ik bouw hebben 4 injector drivers en 4 onsteking drivers, zelfs voor de vroegere NA’s dewelke er eigenlijk maar 2 gebruiken.  Mocht je dus sequentieel willen gaan, zijn de drivers al voorzien.  Verder zit er ook steeds boost control op en het ‘active high’ fuel pump circuit voor de 1.6 NA.  Ook zijn er extra analoge en digitale ingangen voorzien en enkele extra uitgangen.  Launch control is ook steeds standaard inbegrepen.

De prijs is 625 euro + 25 euro verzending.    
Bluetooth  of WiFi: 25€ optie
Realtime Clock Module: 40€ optie (deze kost by DIYAutotune maar liefst $68 + $15 installatie)
Het voordeel van een klok is dat al je bestanden bij het dataloggen de correct tijd/datum krijgen.  Zonder gaat de internet klok van de megasquirt telkens resetten wanneer je de motor stillegt.  Al je bestanden krijgen daardoor dezelfde datum wat het onmogelijk maakt om achteraf nog te weten welke log je op welk moment nam.  Indien je wil dataloggen is een klok eigenlijk onontbeerlijk.  
Knock Sensor: 50€ optie (deze kost by DIYAutotune maar liefst $89 + $15 installatie)
Het voordeel van een knock sensor moet ik niet uitleggen.  De originele ECU heeft er eentje, dus het is best er ook eentje te gebruiken op de Megasquirt.

Voor wie de Megasquirt graag zelf bouwt is het ook mogelijk om gewoon de lege printplaat te kopen.  De printplaat kost 35€ + 15€ verzending.

Ik heb de MS3’s niet steeds op voorraad, dus indien je eentje bestelt kan het tot 3 weken duren vooraleer hij klaar is.

Contacteer me om te bestellen.

Create a website or blog at WordPress.com

Up ↑

Create your website with WordPress.com
Get started