Basemaps

De Megasquirts worden altijd geleverd met een werkende basemap.  Als je de Megasquirt installeert is het dus niet nodig een van de basemaps hieronder in te laden.  Ze staan hier enkel als backup mocht je een fout in de instellingen hebben of mocht je gewoon helemaal terug opnieuw willen beginnen.

Gebruik deze basemaps enkel op het nieuwe type Megasquirt met het zwarte of blauwe moederbord. Het nieuwe type gebruikt namelijk ‘going high’ en heeft andere in- en uitgangen.
Gebruik deze basemaps in GEEN GEVAL op het oud type Megasquirt met het groene of rode moederbord.  Dat type megasquirt gebruikt namelijk ‘going low’ en heeft andere in- en uitgangen.

Dus nogmaals, alle nieuwe megasquirts gebruiken ‘going high’ !!!! Zet dit nooit op ‘going low’!!

Alle basemaps veronderstellen  turbo gebruik.  Voor niet-turbo gebruik overschrijf je de fuel, ignition en afr tabellen met de non-turbo tabellen.
Voor turbo
: laad de basemap in en bereken required fuel voor jouw injectoren in Tunerstudio.
De basemap veronderstelt namelijk standaard injectoren en heeft daarom required fuel op 12 staan. Voor 450cc injectoren bijvoorbeeld is required fuel ongeveer 6.

Voor normally aspirated: laad de basemap in en overschrijf in deze basemap vervolgens de tabellen voor fuel, ignition en AFR met de non-turbo tabellen.  Dit is niet absoluut noodzakelijk, maar het geeft een betere resolutie.  Je kan gerust de turbo tabellen laten staan mocht je dat willen.  Laat required fuel op 12 staan.

Alle basemaps zijn gebaseerd op firmware MS3 Release 1.5.1.

Basemaps Rev1 (zwart of blauw moederbord – GOING HIGH)

90-93 NA
96-97 NA
99-00 1.6 NB
99-00 1.8 NB
99-00 1.8 NB AIRCO
01-05 NBFL 1.6
01-05 NBFL 1.6 AIRCO
01-05 NBFL 1.8
01-05 NBFL 1.8 AIRCO

tabellen
non-turbo fuel table
non-turbo ignition table
non-turbo AFR table

turbo fuel table
turbo ignition table
turbo AFR table

Driver: USB Driver voor Windows 10

Create a website or blog at WordPress.com

Up ↑

Create your website with WordPress.com
Get started
%d bloggers like this: